14 Νοε 2010

Η λιμουζίνα του γάμου

Το όνειρο ενός ζευγαριού για έναν γάμο με λάμψη και χλιδή, χάλασε ένας κακοποιός, ο οποίος αποφάσισε να κλέψει την λιμουζίνα που τους μετέφερε στην εκκλησία. Ακολούθησε πανδαιμόνιο
Είχαν νοικιάσει μια λιμουζίνα η οποία θα μετέφερε μετά την τέλεση του μυστηρίου την νύφη και το γαμπρό ώστε να δώσουν μια νότα χλιδής στο γάμο τους.
Λίγο πριν το μυστήριο και ενώ νύφη, γαμπρός και προσκεκλημένοι ήταν έτοιμοι να μπουν στο ναό κάποιος κλέφτης της περιοχής αποφάσισε να τα καταστρέψει το γάμο τους.
Έσπασε το παράθυρο της λιμουζίνας με ένα σφυρί και αφού ήρθε στα χέρια με το σοφέρ πήρε το αυτοκίνητο και έφυγε.
Ο Κάρλ Κάμμαν αυτόπτης μάρτυρας  του περιστατικού που περνούσε τυχαία από την περιοχή δήλωσε:
"Είδα δυο ανθρώπους να έχουν έρθει στα χέρια και τους καλεσμένους του γάμου να τρέχουν προς το μέρος τους. Ήταν μια εικόνα απίθανη, να βλέπεις νεαρά καλοντυμένα κορίτσια  που φορούσαν βραδινές τουαλέτες να τρέχουν".
"Άκουσα τον οδηγό να φωνάζει βοήθεια. Όλος ο κόσμος έσπευσε να το βοηθήσει", δήλωσε άλλος αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.
Μετά την ανταλλαγή όρκων του νεόνυμφου ζευγαριού  του Τζούλιαν  Σέρλοκ και της  Νίκι Περειρα ήρθε η αστυνομία στην εκκλησία.
Οι νεόνυμφοι αντί να διασκεδάζουν με τους φίλους τους βρέθηκαν να καταθέτουν για την κλοπή της λιμουζίνας. Για την ιστορία το πολυτελές αυτοκίνητο βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: