17 Νοε 2010

Τρως μέχρι σκασμού

Θα πιστεύατε ποτέ, ότι υπάρχει εστιατόριο που ονομάζεται "έμφραγμα"; Και όμως υπάρχει, έχει σερβιτόρες ντυμένες νοσοκόμες και μπορείς να φας δωρεάν. Προϋπόθεση να είσαι πάνω από... 159 κιλά!

Ζυγίζετε περισσότερο από 159 κιλά το Το Heart Attack Grill στην Αριζόνα έχει ξεκινήσει μια νέα προσφορά για εσάς. Εάν έχετε τέτοια προσόντα μπορείτε  να γευματίσετε  δωρεάν στο διάσημο εστιατόριο.
Το εστιατόριο χρησιμοποιεί σερβιτόρες ντυμένες ως νοσοκόμες και το μενού του περιλαμβάνει Μπέργκερ  όπως το Quadruple Bypass Burger.
Το εστιατόριο για να προωθήσει το νέο του μενού γύρισε μια διαφήμιση με τον 160 κιλών Μπλέν Ρίβερ ο οποίος τονίζει χαρακτηριστικά  "Θα πάρετε αρκετά κιλά εάν πάτε στο Heart Attack Grill".
Ωστόσο πολλές είναι οι αντιδράσεις που φτάνουν στο γραφείο του Τζόν Μπασο, ιδιοκτήτη του εστιατορίου καθώς κατηγορείται ότι συμβάλλει στην ανθυγιεινή ζωή των συμπατριωτών του.
Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών των ΗΠΑ, πάνω από 1,3 εκατομμύρια Αμερικανοί παθαίνουν καρδιακά επεισόδια κάθε χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: